Dobrodošli u naš svet web razvoja! Izrada web sajtova koji ostavljaju traga, kombinujući dizajn i tehnologiju. Spremni smo da pretvorimo vaše ideje u digitalnu stvarnost.

IZRADA WEB SAJTOVA

Nema potrebe da tražite dalje – VisualEdge Studio je tu da bude vaš idealni partner za izradu web sajtova, i to iz više razloga. Naša strast prema detaljima i tehnološkoj izvrsnosti osigurava da vaš sajt ne bude samo obično online prisustvo, već postane prava digitalna oaza. S fokusom na funkcionalnost i estetiku, kreiramo platforme koje su suštinski povezane i unikatne.

Kada donesete odluku za VisualEdgeStudio, donosite izbor responzivnosti u svakom smislu. Vaš sajt će besprekorno izgledati i funkcionisati na svim uređajima – od mobilnih telefona do desktop računara. Jer verujemo da korisničko iskustvo ne treba samo da bude funkcionalno, već i zadovoljstvo.

To nije sve – VisualEdge Studio posvećen je SEO optimizaciji svakog sajta kako bi se osiguralo da vaš sadržaj dopre do prave publike. Vaša prisutnost na internetu nije samo estetska, brinemo se da vas ljudi mogu pronaći.

Bezbednost je imperativ u digitalnom svetu, i zato posvećeno radimo na zaštiti vašeg sajta od svih pretnji. Obezbeđujemo visok nivo zaštite kako bismo sačuvali integritet vašeg sajta i podataka vaših korisnika.

S nama dobijate profesionalca koji će vaš sajt tretirati kao umetničko delo. Svaki element, svaka boja, svaka linija dizajnirani su s ciljem da istaknu vašu jedinstvenost i privuku vašu ciljnu grupu. Naši sajtovi nisu samo funkcionalni – oni predstavljaju iskustvo.

Preuzmite kontrolu nad svojom online prisutnošću sa sajtom koji će vas istaknuti. Izaberite VisualEdge Studio za izradu sajta koji će biti vaša digitalna vizitkarta i efikasno sredstvo za postizanje vaših ciljeva. Radujemo se budućoj saradnji.

Šta sve pokriva proces izrade sajta od
strane VisualEdge Studija?

Naš proces izrade sajta obuhvata sve, od konceptualizacije do finalnog lansiranja. To uključuje sve aspekte responzivnog dizajna, pažljivu SEO optimizaciju, integraciju sigurnosnih rešenja i kreativno vođenje kroz svaku fazu, kako bi vaš sajt bio vizuelno privlačan, funkcionalan i uspešan u postizanju vaših ciljeva.

Naši paketi usluga i cene za izradu sajta prilagođavaju se vašim poslovnim mogućnostima i zahtevima.

Naša stručna izrada web sajtova kroz
VisualEdge Studio podrazumeva niz sledećih usluga:

UI/UX dizajn

Kreiramo jedinstvene i estetski privlačne sajtove čiji dizajn autentično odražava identitet naših klijenata i privlači ciljanu publiku.

Naš tim za korisnički interfejs i korisničko iskustvo (UI/UX) ima obimno iskustvo u izradi sajtova koji pružaju intuitivno i visokokvalitetno iskustvo korisnika, kao i izvanredne performanse.

Bilo da su u pitanju pojedinačne web prezentacije, opsežni korporativni sajtovi, kompleksne aplikacije ili izrada online prodavnica, VisualEdge Studio garantuje dizajn koji je potpuno prilagođen za SEO, responzivan i u skladu s najnovijim dizajnerskim trendovima.

Kreiranje web stranica sa jedinstvenim funkcionalnostima.

Nakon što oblikujemo zapanjujući vizuelni dizajn, prelazimo na izgradnju sajta koja kombinuje funkcionalnost sa jednostavnošću upravljanja. Bez obzira da li razvijamo jednostranični sajt, kompleksnu aplikaciju ili platformu za elektronsku trgovinu, obezbeđujemo optimizovane i responzivne stranice sa čistim kodom.

U skladu sa zahtevima vašeg poslovanja, kreiramo na odgovarajućoj platformi. VisualEdge Studio ima iskustva u izradi statičkih sajtova, izradu jedinstvenih WordPress tema, pravljenje prilagođenih CMS sajtova, WooCommerce i Shopify rešenja za online prodavnice, kao i niz drugih digitalnih proizvoda.

U partnerstvu s vama, postižemo optimalno rešenje za vaš sajt, obezbeđujući besprekoran izgled i funkcionalnost, jednostavno ažuriranje i upravljanje sadržajem.

SEO Optimizacija

Naša usluga izrade web sajta uključuje temeljnu SEO optimizaciju za pretraživače. To podrazumeva da angažovanjem VisualEdge Studija za izradu sajta dobijate digitalni proizvod koji je u potpunosti usaglašen sa ključnim SEO pravilima.

Osim osnovne optimizacije, nudimo klijentima i pakete SEO konsultacija tokom celokupnog procesa izrade sajta. Angažovanjem naših stručnjaka za SEO optimizaciju obezbeđujete da vaš sajt bude kompletno optimizovan – od dizajna i sadržaja, do čistog koda i maksimalnih performansi.

Dostizanje visokog ranga na Google-u je ključno za efikasan digitalni marketing i uspešno poslovanje, a osnovna optimizacija je samo početak. Zato klijentima koji nam povere izradu svog sajta nudimo različite pakete SEO optimizacije po posebno povoljnim cenama.

Izrada web sajtova u WordPress-u

Izrada web sajtova u WordPress-u je jedno od centralnih područja u kojima se ističemo. VisualEdge Studio poseduje posvećen tim iskusnih programera za WordPress i impresivan portfolijo koji broji puni uspešno realizovanih projekata.

Naša tehnička veština i posvećenost premašujući očekivanja doprineli su izgradnji dugog spiska zadovoljnih klijenata širom sveta. Kreacija, dizajniranje i optimizacija WordPress sajtova za pretraživače su samo neki od usluga koje nudimo. Osim ovih, u naš asortiman usluga za WordPress spadaju i:

•Instalacija i podešavanje WordPress CMS-a

•Razvoj jedinstvenih dodataka za WordPress

•Dizajn i izrada ekskluzivnih WordPress tema

•Integracija sa WordPress API

•Migracija na WordPress CMS

•Održavanje WordPress web sajtova

Naručite izradu vašeg jedinstvenog sajta

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju i izradu sajta u WordPress-u, kontaktirajte nas i zakažite konsultaciju već danas.

Proces izrade web sajta

Sama izrada je podeljena u sedam ključnih, ali jednostavnih koraka:

#1 Prikupljanje informacija

Naš početni fokus se koncentriše na prikupljanju svih relevantnih podataka. Uz klijenta, organizujemo sastanke i radionice na kojima dublje upoznajemo vašu delatnost, ciljnu grupu i poslovne potrebe. Informacije koje dolaze od klijenta detaljno analiziramo, a potom sprovodimo temeljna istraživanja kako bismo stvorili duboko razumevanje industrije, konkurencije i trenutnih trendova.

#2 Kreiranje strategije

Na temelju podataka prikupljenih u prvom koraku, razvijamo sveobuhvatan plan za vašu prisutnost na internetu. U ovoj fazi, kreiramo detaljan dizajn “wireframe”-a, definisane navigacije i ostale ključne elemente strukture stranice.

#3 Dizajn sajta

U skladu sa sporazumom sa klijentom, naš tim za dizajn kreira jedan ili više prototipova web stranica. Dizajn se razvija u kontinuiranoj interakciji s klijentom kako bismo garantovali da finalni proizvod ispunjava vaše zahteve, stil i viziju.

#4 Izrada web sajta


Kada je dizajn pripremljen, prelazimo na fazu kodiranja sajta. Ovaj proces koristi front-end i back-end tehnologije dogovorene sa klijentom kako bi se maksimalno unapredila efikasnost vašeg online poslovanja. Tokom kodiranja, redovno se obavljaju testiranja performansi i responzivnosti kako bi se osiguralo optimalno funkcionisanje stranice.

#5 QA Testiranje

Nakon potpunog kodiranja sadržaja i vizualnih elemenata, ulazimo u fazu testiranja. Naš tim za osiguranje kvaliteta (QA) pažljivo testira svaku stranicu, proveravajući performanse, unutrašnje povezanosti, responzivnost i sadržaj. Pre nego što sajt bude dostupan online, vršimo instalaciju dodataka i izvodimo optimizaciju za Google kako bismo osigurali najbolje moguće performanse.

#6 Lansiranje sajta

Nakon dobijanja konačnog odobrenja od strane klijenta, dolazi vreme za lansiranje web stranice. U ovoj fazi se pažljivo potvrđuje ispravnost svih datoteka, a sam sajt se prenosi na produkcioni server.

#7 Održavanje i optimizacija sajta

Nakon što sajt bude lansiran, preporučujemo našim klijentima redovno održavanje i optimizaciju. Ova usluga omogućava da vaš sajt ostane aktivan i dostupan, uz eliminaciju mogućih grešaka, provere funkcionalnosti i ažuriranje svih elemenata u skladu sa bezbednosnim standardima.

Od dodavanja novog sadržaja i ažuriranja dodataka, do pružanja usluga SEO optimizacije za postojeći i novi sadržaj, nudimo širok spektar usluga kako bismo osigurali maksimalan uspeh vašeg online poslovanja.

Poručite izradu web sajta

Nakon što sajt bude lansiran, preporučujemo našim klijentima redovno održavanje i optimizaciju. Ova usluga omogućava da vaš sajt ostane aktivan i dostupan, uz eliminaciju mogućih grešaka, provere funkcionalnosti i ažuriranje svih elemenata u skladu sa bezbednosnim standardima.

Od dodavanja novog sadržaja i ažuriranja dodataka, do pružanja usluga SEO optimizacije za postojeći i novi sadržaj, nudimo širok spektar usluga kako bismo osigurali maksimalan uspeh vašeg online poslovanja.